diumenge, 18 de maig del 2008

Habitatge i concertació.

La pròxima setmana està prevista la firma de l’acord en matèria d’habitatge, derivat del treball que realitzen Govern, Sindicats i Patronal en el marc de les meses del Pacte per la Competitivitat.
A l’acte, hi assistirà la ministra d’Habitatge. És convenient i d’agrair que des del Govern d’Espanya es faci un seguiment dels esforços que fem algunes autonomies en qüestions tan crucials per a la ciutadania.
Per altra banda, permetrà, també, conèixer de primera mà la feina del Ministeri i analitzar el projectes que ja tenen la participació de les dues institucions.
És imprescindible que, en polítiques tan necessàries per a la gent, la col·laboració entre governs sigui falaguera, ja que facilita una bona concertació amb els agents socials.
Una vegada més vull agrair l’esforç dels sindicats i dels empresaris a l’hora de desenvolupar iniciatives que ens donen consistència social i econòmica.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt bé que hi hagi mesures per als joves, perquè es puguin emancipar. Però per als que no som tant joves i tenim problemes per accedir a un habitatge, hi ha ajudes pel lloguer o la compra d'un pis?

Anònim ha dit...

jo crecºque el que haurieu de fer és rehabilitar elsbarris vells. Però rehabilitar-los per que puguin seguir visquent els mateixos que han viscut i hi viuen ara, que estan deixats de la ma de deu. Ara que hi ha crisi, no l'han de pagar sempre els mateixos. M'agrada que arribeu a acords amb la patronal. És necessari que el Govern sigui dialogant i de tothom. Però jo no m'en fio gaire, dels empresaris. Perquè quan hi ha doblers en circylació són molt lliberals, però quan hi ha crisi i es sentin en perill tornen "dialogants" i cerquen el suport dels doblers públics. No volem que ens enganyin més, ni que el preident del Govern sigui massa "bona persona".

Anònim ha dit...

He llegit al Balears que el Govern és a punt defer fallida. Jo propós una solució: Que Mabel pagui el desastre del Metro. Que els corruptes tornin el que ens han birlat. Que si Matas no pot explicar com ha obtengut el "Palacete" que ens ho torni al poble, perquè ben segur que es creu que noltros li hem ragalat, i que si, després de tot, encara ens fa falta més doblers, hauries d'anar a Madrid a veure a Zapatero, i li dius:
-Ozeluí, paga lo que debes.

Anònim ha dit...

Dice la tele que 150.000 personas de Baleares padecen incontinencia urinaria. Debe ser por la risa que les dan las barbaridades de Delgado, Hidalgo y compañía y, sobre todo, lo remilgada i inocente que se nos ha vuelto Rosa Estarás.

Anònim ha dit...

President, el missatge del perquè estau fermats de mans i peus per culpa dels antics mal-gestors (Matas&cia) hauria d'arribar amb mes claredat a la ciutadania.
Expliqueu amb paraules clares i amb llenguatge del carrer, el perquè no hi ha euros al calaix.
No podeu carregar amb el deute sense explicar-nos que és per mor del "desaparegut" Matas.
Les politiques socials es veuran afectades per la manca de doblers i la ciutadania ha de saber que no es culpa del vostre Govern.
Expliqueu com ho faríeu a la vostra família..... “mirau fills meus hem gastat mes del que podíem en tonteries i luxes inapropiats i ens hem d’estrenye el cinturó” que tots sàpiguen el perquè!!!
No s’omple la boca n’Estaràs de dir que no hi ha duros per mor d’en Zapatero, doncs calleu-li la boca explicant que la responsabilitat com a vicepresidenta de l’antic Govern de què el calaix estigui buit, és d'ella i sols d'ella!!

Anònim ha dit...

Le doy la enhorabuena, señor presidente, por este acuerdo global en materia de vivienda. Ya era hora que en esta comunidad los temas de Estado se tomen con interés general por todas las partes, políticas y sociales. Durante muchos años la visión partidista de vuelo gallináceo de nuestros gobernantes ha impedido este tipo de acuerdos imprescindibles. No obstante creo que es imprescindible que este estacio de acuerdos se amplíen a otras áreas porque los períodos de crisis económica solo se superan arrimando todos el hombro. Todos.

Anònim ha dit...

Yo tambien creo que es muy importante contar con los empresarios y sindicatos, la unión hace la fuerza y esto no lo debe olvidar Presidente. Es muy fàcil caer en la demagogia facil y desprestigiar a unos u a otros, lo dificil es unirlos a todos y parece que de momento lo estais consiguiendo. Animo y seguid así.