dimarts, 20 de maig del 2008

Educació.

Aquests darrers dies m’he reunit amb la Conselleria d’Educació, per fer un repàs, amb la Consellera, els Directors Generals i els màxims responsables, de les distintes polítiques que es duen a terme.
Els doblers sempre són el problema. Esper que amb la modificació del sistema de finançament puguem fer front a totes les necessitats que tenim. Així i tot, mentrestant, és imprescindible seguir fent esforços en una competència que és bàsica per al futur de la nostra gent. Una bona formació és la millor herència que podem deixar als joves. En aquest sentit, he manifestat en distintes ocasions que aquesta ha de ser la gran prioritat del Govern.
Una bona educació garantirà ciutadans i ciutadanes amb opinió i participatius, assegura oportunitats a tothom, és a dir, és sinònim d’igualtat, i afavoreix una economia sòlida i sostenible. Una bona preparació del capital humà és fonamental per a qualsevol societat i, encara més, per a aquelles que, com a la nostra, l’hi convé apostar per un creixement econòmic basat en activitats que no destrueixin territori i que, en canvi, s’alimentin del coneixement.
Construir el país, amb una mirada llarga, implica sobretot invertir en educació, en formació, i en R+D+I per poder impulsar creixements econòmics més competitius i sostenibles que afavoreixin llocs de feina més estables i remunerats.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Los tiempos estan cambiando mucho y el trabajo es de cada día más polivalente y flexible. La educación debe enseñar a los jovenes aptitudes de estudio permanente, pues de cada vez más será necesaria la formación durante toda la vida.

Anònim ha dit...

En aquests temps on hi ha ma d' obra facil per les tasques no qualificades, es necessari cada dia una major especialització per garantitzar-se un bon futur. Per aixó es important tenir uns joves ben preparats i ben formats, evitant que deixin els estudis per la feina fàcil, es necessari fer molta feina amb aquest sentint president. Les illes no sols han de ser conegudes pels casos de corrupció, sino també per la bona feina que fa una part important de la societat.

Anònim ha dit...

President,
te convid a un mem. Al meu blog pots veure l'entrada.