dilluns, 5 de maig del 2008

Demà dues lleis importants.

Demà, al Parlament de les Illes Balears, es debatran dues lleis estratègiques. Una ha de permetre proveir sòl per a la construcció d’habitatges protegits, i l’altra eliminar sòl creat a indrets amb valors paisatgístics i naturals força rellevants.
Dues lleis que mostren, clarament, algunes prioritats d’aquest Govern. D’una banda, donar sortides per a un dels principals problemes de moltes famílies i del col·lectiu jove; de l’altra, impulsar un creixement sostenible i respectuós amb els recursos naturals, la qualitat de vida de la gent, i l’excel·lència turística.
És una bona notícia que la llei per proveir sòl disposi del suport de tots els grups polítics de la cambra i l’altra compti amb un consens molt alt, sobretot, en un moment en què patim l’alentiment del sector de la construcció i els efectes de la desmesura de polítiques anteriors poc respectuoses amb el medi ambient.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

L'habitatge és molt important per a la gent jove. També l'alquiler i les ajudes per rehabilitar.És la primera vegada que es fa feina, sewriosament, en aquets temes.

Anònim ha dit...

A totes les polítiques d'habitatge les hi han de donar molta de publicitat. Molta gent no sap el que feis.

Anònim ha dit...

Los pisos estan imposibles, necesitamos que se hagan casas protegidas a precios que los jovenes puedan pagar. Esperemos que estas leyes se traduzcan en soluciones concretas.

Anònim ha dit...

Ahora con el caso Andratx, en los tribunales, queda patente cuales eran las viviendas prioritarias en la anterior legislatura.
Al menos ahora se habla de viviendas protegidas y no de especulación i corrupción.

Anònim ha dit...

Aquestes dues lleis estan molt bé. I, al contrari del que diu el PP que les aprova amb desgana, són tan complementàries com necessàries. Però ara fa falta que hi hagi una vigilància eficaç per fer complir la normativa urbanística. No sé a qui li correspon. Però aquesta terra nostra no l'han destruida tant les lleis sino les trampes impunes. No volem que ens continuin fent de "casitas de aperos" i magatzems agrícoles fastuosos xalets de luxe!

Anònim ha dit...

Tengo que agradecer cuatro cosas de vuestro viaje a Argentina:
1-Que no lo hayáis hecho en época electoral.
2-Que en lugar de hacer folklore hagáis política social: asistencia domiciliaria, medicinas para los anicanos, becas para los jóvenes...
3-Que intentéis divulgar un modelo de turismo sostenible y no depredador, como ha sido el nuestro hasta ahora.
4-Que hayáis estado el tiempo necesario, sin hacer turismo a costa del contribuyente.

Anònim ha dit...

Ja has vist "Metrotanic"?

http://www.youtube.com/watch?v=8QWK0gK8O_w

Anònim ha dit...

Importants aprovar lleis per fer vivendes, però més important es ferles. Anim que la llei sigui més que una llei i siguin fets. Per cert desde l' argentina a diari i avui encara no has escrit rés. Hi ha rés de nou?

Anònim ha dit...

I tant que es important fer vivendes per la gent que no pot pagar les burrades que es pagan avui en dia. Pero també es molt important protegir territori, no hem d' oblidar quina es la nostra gallina d' or i no l' hem de matar. Esper que les vivendes haviat siguin una realitat.

Anònim ha dit...

La vivenda es un be necessari, ben fet esta tot alló que servesqui per que la gent en manco possibilitats la pugui aconseguir. Però també es cert que hi ha que passar als fets, ja que fer vivenda ajudara a donar feina a molta gent que ho necessita. Es hora de fer realitat un dret constitucional