dimarts, 13 de maig del 2008

Consell de Participació de la Dona.

El Consell de Govern ha aprovat la creació del Consell de Participació de la Dona de les Illes Balears, que assumirà, entre d’altres funcions, la d’interlocutor davant les administracions públiques en relació als problemes que afecten a les dones.
La creació d’aquest Consell respon a una demanda històrica de les Associacions de Dones i un reconeixement a la seva tasca. De fet el Govern vol que sigui un altaveu de les seves aportacions i demandes. Però aquest altaveu necessita moltes mans que el sostinguin. Per tant vull fer una crida a totes les associacions perquè s’impliquin en el projecte i que hi participin activament.
I vull també adreçar-me a totes les dones de les nostres illes per assegurar-vos que el Govern us vol escoltar i tenir en compte. La millor manera és que uniu la vostra veu.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

be estan totes aquestes creacions i politiques socials, però President hi ha un tema molt important que es noticia, la financiació. Aquestes illes no poden seguir aportant tant i rebre tant poc...sols millorant la financiació podrem aconseguir, que consells com el que avui ens presentau puguin anar endavant. Sense financiació rés es possible, i els que durant molts d' anys hem contribuit en millorar l' Estat començam a pensar que ja ens toca a nosaltres. I més ara que va sortin l herencia que ens ha deixat el PP. Anim

Anònim ha dit...

Avançar en polítiques socials és dignificar aquesta terra. Ben fet.

Anònim ha dit...

La igualdad en un sentido amplio es lo que mejor define a las politicas de izquierda. La igualdad entre hombres y mujeres, la vivienda, políticas para las personas que padecen una discapacidad etc., son prioridades que no se pueden olvidar.

Anònim ha dit...

Ahir ZP va tornar dir que millorà el finançament de les Illes Balears. Confiam amb ell.

Anònim ha dit...

PRESIDENT:
me gustaria, que no censuraras los comentarios que se envian a tu blog, aunque sean criticos contigo, la libertad de expresión es una herramienta fundamental en democracia, tanto si se es mujer como si se es hombre.
Esper que aquesta demanda siga tinguda en compta, així et pots asegurar que es veitat que el Govern ens escolta y ens te en compte. La millor manera és NO CENSURAR.GRÀCIES.