dimecres, 14 de maig del 2008

Condemna a la barbàrie.

Els assassins d’ETA han tornat a matar. És aberrant que uns pistolers sense ànima vulguin justificar les seves covardes accions criminals apel·lant a la defensa d’un territori i de la seva gent.
Vull una vegada més demanar la unió de tots els demòcrates front a aquells que pretenen dirigir a la gent amb les bombes. Democràcia, i convivència front a la barbàrie que representa aquesta xacra social.
Vull, també, donar el meu condol als familiars i amics de Juan Manuel Piñuel, i el suport a les altres persones que han resultat ferides a l’atemptat. Així com, també, a la Guàrdia Civil i a les forces de seguretat de l’Estat.
Desig que el Govern de Espanya i les forces de seguretat, com més aviat millor, pugin detenir als autors i posar-los a disposició de la justícia.
Estic convençut que amb el suport de tots podem acabar amb una banda criminal que amb la seva ràbia sols sembra la mort i la discòrdia entre la gent de bona voluntat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha coses en les que hi pot haver diferències però amb el tema del terrorisme tos heu d' anar a la una. Esper que s' acabi amb aquesta lacra de la democràcia i per extinguirla som necessaris tots.

Anònim ha dit...

no hay nada mas que añadir.la tension en el pais vasco resulta de la represion franquista i de la pasada crispacion de la vida politica española.un dia , tal cual como en irlanda del norte,legales i clandestinos tendran que plantear en negociar,zp quizo intentar-lo i por eso demos estar detras del politico avisado en esto proceso.a quien desea la paz,no aulla con los lobos

Anònim ha dit...

.todo esta dicho.sin embargo.no se puede contestar de manera violente a esta violencia.la historia del pais vasco tiene en memoria la represio de la dictatura.algun dia legales i sicarios tendran(como lo hicieron el sinn fein en irlanda del norte, el govierno del reino unido)tendran que planear la paz de forma definitiva.zp lo intento pero la cara dura de un cirto patido politico impidio que zp tenga exito.no sirve de nada aullar con los lobos.

el tigre de bengala ha dit...

Ara vos possareu a criticar es Etarras! No sou voltros, regresistas, es que vos eu omplit sa sa sa sa sa sa sa i no la boca amb es pacte amb eta, que pasa, que ara maten en es regresistas i no vos agrada! No estaveu tan orgullosos de com haviau duit sa sa sa sas asa sasasasasa situaciò, deiu que ETA ja estava acabada, que anaveu a conseguir que ja no matarien més, no s´ho creia ningú aixo. Quina poca vergonya teniu, de possarvos a criticar a sa gent que voltros li heu donat tota sa canxa del món, el qui heu permés que legalitzi es seu Partidet Etarra, per això es pacte de no agressiò, es problema des regresistes, es que vos creis que sou lo millor del món, quan no sou ningú.