dijous, 29 de maig del 2008

7 accions del SOIB contra l'augment de l'atur.

El SOIB ja ha presentat un pla de 7 accions ( Objectiu 7 mesures extraordinàries de lluita contra l’augment de l’atur) d’un pressupost de 19,9 milions d’euros, que impliquen la creació o manteniment d’aproximadament 2.000 llocs de feina directes en el període 2.008-2.009. En concret les accions fomenten la creació d’11 empreses d’inserció, la contractació de 730 treballadors desocupats durant un període de 6 mesos, el desenvolupament de tallers d’ocupació que generaran 242 llocs de treball durant un any, 4 projectes experimentals que n’haurien de generar 400 més, la contractació subvencionada de 73 agents de desenvolupament local, perquè cada municipi o institució que hi participi pugui estudiar i proposar les seves pròpies mesures contra l’atur, i 2,1 milions de pressupost nou per a dotar a una nova línea d’ajudes a la conciliació de la vida laboral i familiar amb la qual es podran crear 425 llocs de feina temporals.
A més el programa d’orientació general, al qual es dediquen 2,2 milions d’euros, permetrà disposar de 18 orientadors laborals a les oficines del SOIB i d’altres 36 llocs amb entitats col·laboradores. No és tan important la contractació especifica d’aquests orientadors com la millora que suposa en el servei d’intermediació entre empresaris i persones desocupades que es podrà oferir gràcies a ella.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Dons mira, fins aqui anava be la cosa, però quan me parles de gent de la Conselleria de Nàjera, uep, això canvia. Aquesta senyora és el més gran error del teu govern i te n'adonaras, ¿massa tard?. Només pensa amb ella i els seus amics, i amb els seus interessos, i t'ho dic des de Calvià i des de la banda progressista de Calvià. Som votant del PSOE i crec que t'equivocares molt, aixi que les polítiques que dius que son bones si les han posades en marxa la seva gent malament. Creu-me si te dic que no és de fiar.
Ànim Xisco

Anònim ha dit...

Benvingudes siguin totes les actuacions per ajudar a que la gent trobi feina. Es necessari president que es fassin programes perque la gent no deixi els estudis pels doblers facils, ja que després molts s' empenedeixen. i s' en donen que els doblers fàcils per ventura van bé un parell d' anys però no tota la vida.

Anònim ha dit...

Me parece muy acertado que la Conselleria de Trabajo adopte medidas para luchar contra el paro.
La situación en algunos sectores es bastante crítica. Estoy convencido que la sensibilidad de la Consellera en asuntos sociales será de mucha ayuda para la adopción de las mejores políticas.