dimarts, 29 d’abril del 2008

Cap a l'Argentina.

Ara som a Madrid, camí de l’Argentina. Un viatge que em permetrà conèixer de ben a prop com viu allà la nostra gent, les seves il·lusions i les seves preocupacions. També tendré l’oportunitat de visitar els casals balears a Buenos Aires i a Córdoba. En aquesta ciutat la Protectora Menorquina compleix 100 anys ininterromputs d’existència, festa que compartiré amb els centenars de descendents de ciutadellencs que viuen allà.
Al viatge ens acompanya la presidenta del Consell de Menorca, Joana Barceló, i el batle de Ciutadella, Llorenç Brondo.
A Buenos Aires , a la Casa Rosada, ens rebrà el vicepresident del Govern argentí i altres autoritats. Així mateix tendré una trobada amb representants del sector turístic per parlar de l’exportació del coneixement turístic balear.
Per ventura a partir d’ara no seré tan puntual amb el bloc, encara que faré els possibles per contar-vos les meves experiències del viatge.
En tot cas, fer un viatge amb un alt component emocional em provoca, ja des de la sortida, molta satisfacció. Ja sabeu la meva consigna: “Les persones, primer”.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ah, no, no, President... Sabem que tendràs poc temps, però nom et "perdonam" el teu comentari diari... Serà interessant saber com veuen els descendents balears a Argentina, la realitat que es viu a les Illes.