dimecres, 23 d’abril del 2008

Te convid a llegir.

Assaborir la música, la cruesa, l’amor dels poemes de Miquel Martí i Pol o Hierro; viatjar per les diferents cultures del món de la mà de Kapuzinsky; conèixer raons i diferències entre Occident i Orient amb Pamuk; bussejar per vells carrers i places amb Mercè Rodoreda; entretenir-te amb mil històries, vivències i reflexions amb García Márquez, Carlos Fuentes, Benedetti, Mendoza o Borges; delectar-te amb els clàssics, esbrinar noves idees i pensaments dels autors de la nostra terra, aprendre de tanta gent que escriu, i ho fa molt bé, és un plaer que no podem deixar passar.
Llegir és fonamental per aprendre, per conèixer diferents visions de les coses, per entendre millor als altres, per posar-hi fantasia. Per poder volar lluny, onsevulla sigui, endavant o endarrere, però lluny. Fer un viatge balsàmic que ens ajudi després a fer camí.
Avui compra’t un llibre i llegeix-lo... segur que després veus el món d’una altra manera.

1 comentari:

Anònim ha dit...

O sencillament per saber qui som, i d' on venim. Aixó de llegir si que es tota una aventura. Primer s' ha de trobar el temps i despres concertrar-te i que t' agradi el llibre... Si tot aixó ocurreix. Chapeau¡