dilluns, 14 d’abril del 2008

Sistema de finançament.

Les Illes Balears és actualment la Comunitat Autònoma més perjudicada per el sistema de finançament en vigor. El fet, entre moltes d’altres qüestions, de que ens apliquin la població de l’any 1.999 no es just, ates el gran creixement demogràfic dels darrers vuit o nou anys. El nou model s’ha d’ajustar més al càlcul de necessitats de les comunitats autònomes. La població ha de ser realment la variable de referència. Per això caldria permetre que el model s’ajusti a les variacions del nombre d’habitants.
En relació a la publicació de la Balança Fiscal, encara que no sigui determinant, mostrarà, amb transparència, quina és la vertadera situació de les Comunitats, i d’aquesta manera es podrà tenir més informació a l’hora del debat entre elles i l’Estat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que les illes Balears han estat mal financiades es una veritat com un temple. Però l' important es el futur, Ara tenim el mateix govern a Madrid i a Balears. I no sols aixó sino també un govern que promet mirar per les persones, per tant sr. Antich esper que aquesta legislatura sevesqui per arreglar aquesta assignatura pendent.

Anònim ha dit...

las baleares han estado mal financiadas, pero las más perjudicadas han sido las islas menores. así que a ver si por una vez en la vida desde mallorca se hace algo por menorca. eivissa y formentera en vez de todo para mallorca y las migajas para los otros. las deudas de inversión más grandes no son de mallorca, sino de las otras islas. un saludo: firma Xico Tarrés.