dimecres, 16 d’abril del 2008

Llei de l'Habitatge.

El Govern ha arribat a un acord amb els promotors i constructors respecte la Llei de l’Habitatge.
Ara estem treballant un acord per fer possible que el PP se sumi a la proposta.
Un acord basat en la Llei del Govern, que es presentaria mitjançant una proposició de llei que es tramitaria per lectura única. D’aquesta forma, no es perdria temps respecte la tramitació prevista.
Crec que és molt important llançar un missatge d’unitat ara que tenim serioses dificultats en el sector de la construcció. Aquest fet pot tranquil·litzar a un sector que necessita ajuda i que ocupa a molts de treballadors.
Val la pena fer un esforç en una matèria tan rellevant per moltes famílies i per l’economia. En aquest sentit vull animar al PP i agrair-li que, deixant de banda la proposta alternativa que havia presentat al Parlament, accepti consensuar la llei del Govern.
Ara, tot és diferent, ates que les dificultats del sector de la construcció, sobrevingudes durant la tramitació de la llei, augmenten, considerablement, les possibilitats de que el sòl urbá i urbanitzable es dediqui a habitatges protegits, cosa que fa tant sols uns mesos, era molt més difícil. Aquesta situació permet parlar, encara amb més propietat, de la prioritat d'aquets sòls i deixar en últim lloc només a les zones de creixement.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xisco, no lo entiendo. ?Claudicas ante UM y tienes que pactar con el PP o me aseguras que sera mejor asi? Y mejor, en esta mala epoca es mas rapido. A mi no me preocupa tanto la crisis de los constructores que se han forrao hace años com mi problema y el de mi novia que no nos llega para comprar ni alquilar casa. De verdad quiero creerte pero dudo cuando leo periodicos

Anònim ha dit...

Acab de veure que hi ha acord de tots els partits per la llei d' habitatge. Bravo President, aixó era molt necessari, els joves i la gent amb manco recursos ho necessitam. Espero que aquest pacte no hagui restat eficacia a la llei nova. Aixó es fer politica d' estat i no la que s' ha feta fins ara en matèria de vivenda