dilluns, 21 d’abril del 2008

Habitatge Jove.

He rebut alguns comentaris demanant informació sobre les polítiques en matèria d’habitatge. En aquest sentit avui i els propers dies vos donaré alguns detalls de les diferents actuacions que el Govern ja té en marxa.. Però heu de saber que en aquets moments les estam ampliant.
El Pla autonòmic d’Habitatge Jove preveu tota una sèrie de subvencions que tenen el caràcter de complementàries amb les estatals. D’aquestes ajudes en podran ser beneficiaris els ciutadans fins a 35 anys, amb ingressos familiars inferiors a 3,5 vegades l’IPREAM.
Hi ha ajudes a inquilins, a la rehabilitació d’habitatges destinats a arrendament per a joves, a la rehabilitació d’habitatges per part d’un promotor jove, per a l’adquisició d’habitatges usats, protegits, i per a rehabilitació immediata.
En relació a les ajudes a inquilins, en el cas que s’exhaurissin les quotes anuals pactades en el conveni de col·laboració subscrit entre el Ministeri d’Habitatge i la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i sempre que el beneficiari d’aquesta sigui menor de 35 anys, la subvenció s’abonarà amb càrrec als pressupostos autonòmics.
Les ajudes per a la rehabilitació d’habitatges i per a l’adquisició d’habitatges usats i protegits s’atorgaran en les mateixes quanties i condicions per a famílies nombroses.
Per poder tenir la informació vos podeu dirigir a l’IBAVI, a la Conselleria d’Habitatge, o visitar la plana web del Govern: www.caib.es .

3 comentaris:

Anònim ha dit...

jo he clicat www.illesbalears.cat i també he trobat bona informació

Anònim ha dit...

Gràcies President, tenir la informació de primera mà i que aquesta ens la doni tot un President de la Comunitat és tot un luxe!!

Anònim ha dit...

Només reseltar, president, la magnífica feine que estàs fent amb aquesta eine informàtica. Aquest interés que demostres per informar i preocupar-te de la gent, és d'admirar.