diumenge, 13 d’abril del 2008

Balança Fiscal.

És una bona notícia que el President Zapatero anunciàs que, a partir d’ara, se publicaran les balances fiscals. Tots els ciutadans tenen dret a saber quina és la situació en aquest camp, amb total transparència.
Un informe comparatiu de la Conselleria d’Economia sobre diferents estudis realitzats en relació amb la Balança Fiscal de les Illes demostra que aquesta és deficitària, sigui quina sigui la metodologia utilitzada.
En un moment en què hem d’afrontar la reforma del Sistema de Finançament Autonòmic és molt positiu conèixer totes aquestes dades.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que és una bona notícia i una passa important, donades les reticències que han mostrat els diferents governs a fer públiques aquestes dades. Fins a quin punt creus que les balances fiscals pesaran a l'hora de negociar el nou sistema de finançament?

Anònim ha dit...

Hola. Sóc de Languedoc-Roussillon, i no entenc de quina manera penalitzava el sistema d'abans, el finançament de Balears. I de quina manera pot millorar l'actual sistema. A partir d'ara guanyaria molt el finançament de Balears? Bonne negociation, amitiés socialistes!!

Anònim ha dit...

A la fi coneixerem les dades objectives,fins ara tothom deia que estavem castigats, ara podem saber quin era el castig. Tot i aixó la publicació serveix, però el que esper es que se noti amb les inversions i sobre tot que el president Zapatero cumplesqui les seves promeses cap a Balears. Sols així podrem avançar...