dimecres, 11 d’abril del 2007

Enquestes esclaridores

L’enquesta del Diario de Mallorca deixa una cosa molt clara: Molta gent de les Illes Balears està farta del projecte del PP en quant al que significa de desmesura, de destrucció del territori i d’abús, en general.
Des del PSIB-PSOE hem de saber transmetre als ciutadans i ciutadanes que a les Illes és possible un projecte que generi riquesa sense destruir territori, i que a més converteixi aquesta riquesa en benestar i qualitat de vida per tothom. Per a tots els que vivim ara i, pensant també, en els que hi viuran després de noltros.
El projecte del PP és una màquina que l’únic que persegueix és treure el màxim suc de les Illes, un suc que només el beuen uns pocs, sense preocupar-les si amb les seves desmesurades xuclades ho deixen tot, de present i de futur, ben pansit i sec.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Al meu entendre, les enquestes que s'han publicat als diferents mitjans vénen a dir el mateix: a grans trets, trasvàs PP a UM i Bloc a PSIB. Tot normal... menys que el PSIB pràcticament no puja.

El problema és la participació de l'electorat del PSIB, que vota a les generals però no a comicis autonòmics i municipals: no té sentit que el PSIB pràcticament no pugi.

El problema no està en la resta de partits, que tenen tendències normals: el problema està en el propi electoral del PSIB, que no es mou. Al contrari que el PP, al PSIB sí li convé l'efecte ZP. Que vingui i animi a la gent. Res de Pepe Blanco, Rubalcaba, etc: en ZP.

Més lamentable és el que passa a Cort, on la candidata encara és desconeguda perquè els mitjans la ignoren (premsa gratuïta pro-Cort, IB3...). Aquí hi han més raons que enlloc per veure-hi un daltabaix, i és on menys hi canvien les coses. Llastimós, perquè la candidata és un ferm valor.

ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Me fan por les enquestes. Ningú pareix que vol votar al PP i després no sabem d' on surten. Tot i aixó, molt d' ànim, fa falta dur a la politica seny i deixar de destruir aquesta meravellosa illa on ens ha tocat viure. I son mils els ciutadans que ho pensen, però alerta se les saben totes, recordin els cas formenter, ara el cas Melilla, i el sr de hoy es lunes, manejant el partit. Tot i aixó un altre vegada anim, pero no baixin la guardia.