diumenge, 25 de març del 2007

Manteniment d'escoles, no. Propaganda per mantenir-se, sí

Les escoles i els instituts semblen deixats de la mà de Déu quant a manteniment i millores. Parets i banys en mal estat, manca de calefacció, persianes que cauen, patis amb problemes, manca d’espais per incorporar nous serveis o per oferir bé els existents... El Govern no té pressupost i sí molts deutes. Durant aquesta legislatura ha estat una constant la deixadesa en un tema tan important, fins al punt que hem vist com la Conselleria d’Educació en certes ocasions no tenia les quantitats pertinents per afrontar la despesa corrent. La despesa corrent per atendre bé els nostres nins i nines!
D’altra banda, ara hi ha portadores de doblers per a festes i saraus, per a autocars plens de gent que, ben convidada, duen directament al restaurant amb l’únic objectiu de fer propaganda sobre les meravelles que ha fet aquest Govern. També hi ha molts de doblers per a la televisió, mal anomenada pública, dedicada exclusivament a fer propaganda dels qui manen. I diners a voler per subvencionar els amics, com la FEPAE, perquè facin propaganda contra els adversaris polítics... Ara és temps electoral i per al PP val tot.
Al mateix temps, els síndics de comptes diuen que és molt difícil, per no dir impossible, que el Govern pugui tornar el deute que té. Quan hi ha deute, amb la dreta sempre acaba patint el pressupost social.
Tot junt és un poc llastimós, però ara ens diuen que ens volen retornar l’ètica de les institucions. Ben pensat, qui millor que ells per retornar el que ens han pres. De totes maneres, en cas que la tornin, per favor, que la deixin al portal, però que no hi entrin a les institucions... Tenint en compte el que hem vist, ens fa pànic saber què entenen ells per ètica.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El PP actúa como si no gobernase en el Consell de Mallorca y son los primeros que faltan a la ética, intentando comprar el voto de los jubilados.

Anònim ha dit...

No hi ha diners per la calefacció de les escoles, però sí pel Rasputín, és la doble moral del PP. Així nos va. Molta sort en les eleccions

Anònim ha dit...

Pel PP és més important fer carreteres i autovies innecesaries i per suposat anar a prostibuls moscovites, que millorar les escoles i instituts,clar com els seus fills van a col·legis privats que els importa si als col·legis públics hi ha o no calefacció o si es cauen a boçins.

ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.