dimecres, 28 de març del 2007

Per una televisió independent i plural

Hem ofert un pacte al president Matas sobre la televisió pública IB3, en el sentit de fer el mateix que s’ha fet a l’Estat i per tant aconseguir una direcció independent que garanteixi el funcionament plural de l'ens, una informació veraç, un pressupost mesurat, una programació seriosa que desplegui valors... La resposta ha estat: el silenci i un increment de la utilització partidista.
Mentrestant, en comparació a la resta, la nostra televisió és la que surt més cara de tota Espanya, la veu molt poca gent, i els programes amb més audiència son les sèries americanes. Es a dir, un mitjà sense la més mínima credibilitat, i que té un cost més alt que l’aportació del Govern a la Universitat. Una bona idea destruïda per la manca de capacitat dels que la dirigeixen i l’avarícia i el nul sentit democràtic del Govern que l’ha creada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Xesc, tanmateix ja sabem com són, només saben manipular i per això necessiten IB3, perquè la poca gent que la mira els acabi votant. Aviat fitxaran n'Urdaci coma a cap d'informatius. Ells no volen pactar, només volen pactar quan són a l'oposició perquè creuen que els altres són com ells.
Molta sort Xesc, esper que tornis a ser el president de tots els illencs.