dijous, 8 de març del 2007

El "tot val" del PP

Crec que ha estat poc encertada la nova candidata del PP al Consell de Mallorca quan ha manifestat que es presentava per retornar la dignitat a la Institució. Què vol dir? Vol dir que ara el Consell no té dignitat? Vol dir que el PP troba que participa en un pacte indigne i no fa res?
Aquest és el mateix doble llenguatge del president Matas quan diu que ell no té cap responsabilitat en Ordenació del Territori. És que el seu partit, del qual és president, no té un pacte de govern al Consell de Mallorca? És que el Pla Territorial i les decisions que es prenen no tenen el concurs del PP?
Onsevulla et giris, veus i sents contradiccions que responen a una ideologia tan flexible que li poden fer donar dues voltes de campana, girar-la damunt davall i no passa res, l’únic important és surar, encara que faci falta dir o fer exactament el contrari del que han fet o dit, només, cinc minuts abans. Basta veure la moguda del PP amb el cas De Juana Chaos, totalment contradictòria amb la política que aplicaren els Aznar, Rajoy, Acebes i Oreja. Per alguns el “tot val”, sense complexos, s’ha convertit en la seva única ideologia. Per cert, aquesta setmana han explotat més bombes a l’Iraq, la darrera ha causat 90 morts i uns 160 ferits. Quants homes, dones, nins, nines i famílies senceres ja no hi són per causa d’aquesta guerra injusta?...... I encara és l’hora que alguns hagin reconegut la greu equivocació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Els polítics teniu feina senyada, no m'interessa gaire qui té la cupa o la deixa de tenir, però el que veig és que els partits s'han convertit en unes màquines "menjapersones" on no hi cap ni l'opinió ni la discrepància, llevat de que un sigui candidat a la cossa al cul. Stalin guanya després de mort i a tots els partits. A partir d'aquí les màquines dels partits poden posar-se en marxa, crear les veritats oficials del P..loquesigui i si fa falta, com ara se veu i se veurà el capvespre a Madrid, enverinar la convivència ciutadana, tornar germà contra germà (vos sona?) La responsabilitat dels que lideren la política no és guanyar les eleccions al preu que sigui dins el joc dels sords que criden; és liderar una part bàsica de la convivència ciutadana i aprendre de la història per no repetir els pecats dels nostres padrins.

Anònim ha dit...

Odio a los politicos.
No se trata de uno,ni otro,
sino a todos en general.
Por su falsedad,por sus falsas promesas,y por que el politico es lo mas despreciable que puede tener un pais.Deberia caerles la cara de vergüenza,pero parece que no conocen lo que es la vergüenza.
Ahora,puede borrar este comentario.