dimarts, 13 de març del 2007

La terrible "eficàcia" del PP

Qui corre en direcció contrària a la meta, com més corre més enfora se’n fa. Per tant, podem concloure que hi ha eficàcies que són terribles si estan al servei d’una mala idea. En aquests casos, com més eficaços són els qui apliquen la mala idea, més nefastos són els resultats que s’aconsegueixen.
En aquest sentit, a la nostra estimada terra el PP ens repeteix cada dos minuts que és molt eficaç i que la seva gestió no admet comparació amb ningú, i he de dir que té tota la raó: és realment incomparable. Mai ningú a les Illes havia estat tan terriblement eficaç destruint territori i patrimoni, i instaurant un model especulatiu que provoca creixements desmesurats que sols beneficien uns quants i hipotequen el futur de tots. La seva eficàcia ens ha convertit en una de les Comunitats més encimentades i, paradoxalment, on els joves tenen més dificultats per pagar el preu d’un habitatge. Mentrestant, el mateix PP ens diu que no tenim pressupost per a tanta població o que fa feina per la qualitat turística, pel medi ambient i en contra del canvi climàtic... i, si és necessari, ens voldrà fer creure que la Mare de Déu balla enfilada damunt el Puig de Randa.

3 comentaris:

ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ignasi ha dit...

Hola Xesc, sóc n'Ignasi Serra de Campanet.

Sé que el que et diré a continuació no té res a veure amb l'article, però vull donar-te un punt de vista sobre l'educació a Mallorca, almenys on he estudiat jo.

Sóc estudiant a la UIB i vull parlar-te de primera mà d'un squants problemes que tenim per allà. Estudio al Ramon Llull i ja és conegut la quantitat de renou que hi ha, però no ho és tant la inoperància de la direcció de la facultat. Jo voldria demanar-te a veure si en el programa electoral del PSOE hi ha res sobre això, i si no hi és que ho tengueu en compte. La facultat de filosofia i lletres no funciona així com toca, ja que l'alumnat és ignorat totalment i es fa tot a conveniència del professorat. Tenim uns horaris penosos, a l'hivern fa fred i quan arriba l'estiu fa una calorada, el funcionariat no dóna solucions als problemes que li planteja l'alumnat.

Esper que ho tengueu en compte per redactar el programa i que en cas que el proper cnseller d'educació sigui del PSOE, així esper, les coses se solucionin.
Adéu, una abraçada i molta sort.

Anònim ha dit...

Ignasi també hauries de fer aquesta petició als candidats a rector de la UIB. Pe mí en Manera és el millor. salut!