dimarts, 6 de març del 2007

El PP se quita la careta

Los Populares se quitan la careta. Prueba de ello es la manifestación ilegal del otro día donde del brazo iban los más extremistas con los que ocupan puestos de mucha responsabilidad en las instituciones que son de toda la ciudadanía; o el discurso-mitin, del President de la Comunidad del Día de les Illes Balears, alertándonos de la amenaza que representan para nuestra tierra las hordas socialistas y catalanas.
El PP de Baleares está echando el resto de cara a las próximas elecciones y, ya sin complejos, se deshace de los billetes -que nunca usó- del alardeado viaje al centro y se ha puesto el uniforme de campaña que ha repartido Rajoy. Un vestuario más adecuado al actual ideario popular que le permite, creando enemigos imaginarios, provocar confrontaciones estériles en un intento desesperado de unificar y movilizar a un electorado, en parte, bajo de moral, precisamente por la poca credibilidad ética de muchas de sus actuaciones.
El PP quiere desviar la atención de la desmesura practicada con el territorio, de la especulación y de la corrupción. Quiere hacer olvidar a la ciudadanía que ha gobernado las instituciones como si de su corral particular se tratara y no de la casa de todos y todas. Para ello importa radicalidad de la calle Génova y además disfraza todo bajo un carísimo alud de propaganda y manipulación de la cual su mayor exponente es la mal llamada televisión pública: ib3. En cualquier caso a estas alturas ya no hay mentira que lave tanta podredumbre. Ni tan siquiera anunciar a voz en grito: que “los Catalanes nos quieren anexionar!” o que “vuelven los rojos y nos lo van a quitar todo.” Estos lobos ya no asustan a nadie.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdoni, és que en llegir aquest post no m'he estat de dir-li una cosa en confiança:

Si tot un secretari general d'una federació autonòmica d'un partit governant a Espanya com és el PSOE diu que la manifestació del PP fou il·legal, per què no mou fils dintre del partit per a multar els que hi participaren? El sr. Socías va dir que seria tolerant quan la sra. Cirer (PP) no ho va ser precisament quan defensors de Mallorca es van manifestar il·legalment a Costitx. Què el PSOE no pot fer complir la llei amb la mateixa contundència que el PP? O és que la S de Socialista significa Subordinació sense motiu?

Pensi-ho.

Anònim ha dit...

No podem fer el mateix que fan ells,Joan.El que cerquen es crispar, no els hi donem cap motiu. Per ser com ells sempre hi som a temps.

Anònim ha dit...

Anònim,

Qui és vostè? El sr. Antich en persona? Un amic? Un simpatitzant? Un militant? Hagués estat bé que s'hagués identificat d'alguna manera, encara que fós amb un malnom. De totes maneres, moltes gràcies pel seu interès (i per la celeritat en la resposta, no m'ho esperava).

Sí, té raó que és molt millor evitar ser com aquesta gent. Com a mallorquí resident a Barcelona vaig sentir vergonya del meu propi país amb el discurs del sr. Matas de l'altre dia, així que quan el sr. Melià va comparar amb terroristes els qui defensem l'equiparació de drets i deures lingüístics del català amb el castellà a les Illes Balears (per cert, resulta curiós que a Catalunya el PSOE ho defensi i a les Illes no. Pensa algú demanar la dimissió d'aquest senyor?).

Però no és menys cert que s'han de destapar totes les mentides i manipulacions del PP, perquè la gent té dret a conèixer la veritat. I amb això el PSIB-PSOE suspèn. Pequeu de massa bones persones o el PP us fa massa por o no sé què us passa. Està bé que feu feina per les Illes Balears, però hauríeu de ser més durs amb el PP i donar a conèixer el vostre projecte si voleu guanyar algun dia. Sap vostè que, malgrat la sra. Calvo superi a la sra. Cirer en intenció de vot és la candidata menys coneguda de la que es presenten a la batlia de Palma? Estarà vostè d'acord amb mi que això s'ha de solucionar. La comunicació és tant o més important que el treball. Si el PP ha guanyat tants d'anys a les Illes Balears és precisament perquè surten a tots mitjans fent discursos anticatalanistes que això a Balears ven molt.

Bona nit i sort.