dilluns, 19 de març del 2007

Eivissa: també en mans de la prepotència

Avui he estat a Eivissa amb una delegació dels socialistes europeus, visitant les obres de les autopistes i els llocs on es volen construir camps de golf i ports esportius. La visita s’ha fet amb motiu de les denúncies presentades per particulars a la Unió Europea. Denúncies que s’han interposat en relació als incompliments de les directives mediambientals en els projectes de les carreteres que han fet els del PP. He de dir que la visita era extra oficial, la visita oficial es fera, només, a Mallorca per veure el “metro”, ja que els diputats conservadors que tenen la majoria, per pressió del PP, no han volgut anar a Eivissa. La veritat és que no m'estranya ja que la imatge és realment dantesca. Vos puc assegurar que els eurodiputats i diputades estaven esglaiats: de veure el desastre i de saber les trampes i la prepotència emprades per dur-lo a terme. Els socialistes ens hem compromès a fer un seriós seguiment del tema per tal de que es prenguin les resolucions adients.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Xisco,

Encara que no sigui una pregunta referent en es tema d´aquest post, m´agradaria conèixer, si és possible, sa teva opinió damunt la proliferació a la nostra terra de grups que podríem calificar d´extrema dreta o neo-feixistes(encara que ells se facin dir "liberals")?Creus que és preocupant per la nostra jove democràcia i per la nostra convivència?

Gràcies i salut!

Anònim ha dit...

Hola de nou,

a)Si al proper mes de juny ets investit President de la nostra CCAA (esper sincerament que sigui així),en quins punts basaràs la teva política econòmica en general?

b)M´imagin que intentaràs fer front i recuperar els sectors productius més desfavorits després que aquest govern hagi optat per destruir un model d´economia diversificada amb sectors productius diversificats. En aquest sentit, apostaràs fort pel sector agroalimentari i/o industrial? Amb quines mesures?

c)Ja sabem que en un procés de globalització industrial i de mercat global o únic, és molt difícil per a les administracions públiques intervenir. Donat el fet que les polítiques públiques tenen un camp d´acció limitat, com pensau actuar?Quines mesures urgents prendria un hipotètic Pacte de Progrés II?

Moltes gràcies de nou

Gerard