diumenge, 11 de març del 2007

11-M, tres anys després

Ara fa tres anys que la ràbia terrorista trastornà Espanya. Els terroristes islamistes romperen les vides i l’esperança de molta gent. Avui és obligat recordar les persones que moriren en l’atemptat de Madrid i donar ànims als qui resultaren ferits, a tots els familiars i a tants d’homes i dones que varen patir de prop aquell horror. També es un bon moment per desitjar que el judici que hi ha en marxa serveixi per fer justícia. I, per què no, també és un bon dia per demanar la unió de tots els demòcrates en contra de la lacra terrorista, sigui del tipus que sigui, i desitjar que alguns retornin al sentit comú i fugin del camí de la crispació i de la confrontació, un camí que de forma irresponsable pot acabar fracturant la nostra societat.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Les mentides del PP no s'acaben mai. Ara utilitzen el cas De Juana per no parlar del 11-M i de les víctimes del 11-M

Anònim ha dit...

El PP es una maquina de crispació i confrontació.

Anònim ha dit...

El PP cerca crispació. I com l'aconsegueix? Molt senzill: un va pel carrer i un altra li dona dues beccollades i acaben aferrats pen terra. Un que passa diu: "Mira aquests dos es barallen". En el moment que es produeix aixó, l'agressor ja ha guanyat.
Per tant, a la follia del PP hi ha que respondre com ho fa vosté: amb pedagogia, sinceritat i sense nervis. Contestar amb la mateixa moneda és un error.
Li desig sort. Que també sàpiga que no està sol.

Anònim ha dit...

Sí, d'acord, molta pedagogia, però una mamballeta de tant en quant (dialèctica, per suposat) també serà necessària per posar-los a puesto.

ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Enhorabona per la teva entrada a la blogosfera. L'apropament dels politics a la ciutadania sempre es ben arribada. M'agradaria li transmetessis a ZP que no està sol, que som molts i moltes els/les que estam amb ell i recolzam la seva manera de fer política social, el seu talant i sobre tot que no deixi d'anar sempre amb la cara ben alta, com es propi dels que van sempre amb la veritat per davant.
Ànim, que es nota, es sent, XISCO PRESIDENT

Anònim ha dit...

Frances apunta't als altre blogs, gràcies!
http://www.poliblocs.cat/directori.php?id_org=23

Anònim ha dit...

El PP fa temps que ha perdut els papers, la seva actuació només serveix per demostrar com són.
Les mentires són l'únic que poden aportar, no saben fer oposició i només serveixen per despotricar contra el govern.
En definitiva, en Rajoy ha perdut el nord, el sud i tot...