dimarts, 24 de juny del 2008

Enhorabona, Marga!

Ahir vaig tenir l’oportunitat de felicitar a na Marga Fullana. És un orgull per a Mallorca i per a les Illes Balears comptar amb una esportista tant valenta. Na Marga suma un altre mundial, i ja en van 5 entre la categoria individual i per equips: una trajectòria extraordinària d’una dona amb una exemplar capacitat de disciplina i dedicació. Una dona humil, una magnífica esportista i millor persona. Enhorabona, Marga!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Coincideix plenament amb vos president, tota un gran dona, digna de tota admiració. No es bo de fer el que ella ha fet. Per tant enhorabona i esperam de tot cor que la sort li acompany a Pekin i pugui dur una nova medalla.

Anònim ha dit...

Ja aniria be per aquesta terra tenir un parell de dones amb el seu coratge i força. A veure si contagia l' anim a tota aquesta bandada de pesimistes.

Anònim ha dit...

Me satisface y enorgullece tanto como a usted las medallas conseguidas para España por parte de Marga Fullana. Sin embargo me entristece la atípica y errática política desarrollada por usted y el Govern que encabeza de cara a Rafael Nadal y el Centro de Alto Rendimiento (Manacor). Una cosa es ejercer de President del Govern Balear y otra, muy distinta, maniobrar como Secretario General del PSIB. No las confunda, por favor.