dijous, 26 de juny del 2008

Agents socials i econòmics.

Aquests dies m’estic entrevistant amb els agents socials i amb diferents sectors econòmics.
Vull aprofitar aquestes retxes per agrair l’esperit de col·laboració i concertació de tots ells, peça clau, des del meu punt de vista, per poder afrontar amb garanties la difícil situació econòmica que patim.
Entre tots haurem de posar en marxa més mesures per reactivar l’economia i l’ocupació, per eliminar entrebancs burocràtics que retarden inversions, i per assistir als col·lectius més afectats.
En aquesta línia serà important la col·laboració de totes les institucions, dels sindicats i empresaris, de les entitats financeres i dels sectors econòmics. Ara que vénen mal donades és quan necessitam l’esforç de tots. És el moment de fer pinya, de ser valents, i així el risc serà menor, si les iniciatives tenen el suport de tots els agents abans esmentats. Mesures que hem de dur a terme sense perdre de vista l’objectiu general d’anar cap a un model més sostenible, en tots els sentits: amb menys costos mediambientals, amb més valor afegit, més compartit, planificat i sòlid. Un model on hi posem, entre tots, més coneixement.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aixó es tocar amb els peus la terra. Per posar solucions es necessari tocar amb la ma a tots els agents implicats. Després elaboarar les dades i dur accions a terme perque le snostres illes es sentin poc perjudicades. Començes amb bon peu, anim i esper que hi acabis igual.

Anònim ha dit...

..."amb menys costos mediambientals, amb més valor afegit, més compartit, planificat i sòlid. Un model on hi posem, entre tots, més coneixement", o lo que es lo mismo "bla, bla, bla ..."(el Sr. Albert Moragues sabe su verdadero significado). Deuda + Gastos, o sea el Coste real de IB3 + TVM (Entes públicos de escasa, casi nula audiencia) se sitúa en torno a 520 millones de euros (86.507 millones de las antiguas pesetas) o lo que es lo mismo el coste (incluido el beneficio industrial) de alrededor de 2.888 (dos mil ochocientas ochenta y ocho) viviendas de protección oficial.
P.D. Le recuerdo que la «inmediatez» es fundamental para cualquier blog que se precie. Otra cosa diferente a esta «inmediatez» es, en unos casos manipular, y en otros censurar.

Anònim ha dit...

No se com es la feina de President i supós que no es fàcil, que els temps al manco son raros, pero començares amb un post diari i ara no escrius tant. Jo crec que els hauries de fer més curts i més sovint, en cas contrari si sovint miram el bloc i veim que no hi ha rés nou, arribarà un dia que no el mirarem. Ara era un habit quasi diari mira el teu blog. De vos president dependeis que no el perdiguem.