dissabte, 12 de juliol del 2008

Taula d'Entitats del Tercer Sector de les Illes Balears.

Amb motiu reunions que hem anat fent sobre la situació econòmica vaig poder parlar amb els representants de la Taula d’Entitats del Tercer Sector de les Illes Balears. Un conjunt d’organitzacions i entitats que treballen en un ample ventall de temes, amb la finalitat d’ajudar i donar suport a la cohesió social en el si de la nostre societat, i que van dirigides als sectors més desfavorits. Són entitats molt professionalitzades i amb una gran capacitat de gestionar programes d’atenció personalitzada i de tot tipus d’equipaments. Un tercer sector productiu que conjuntament amb les administracions públiques i el sector privat, pròpiament dit, estructuren la xarxa d’atenció social bàsica i especialitzada.
Una Taula que hem de tenir molt en compte alhora de dissenyar els continguts de les polítiques socials i també la seva organització i sistema de prestació. Unes entitats que a més compten amb un gran voluntariat. Un sector especialment important, ara que hem de desplegar les mesures que es desprenen de la nova Llei de Dependència, així com de la propera Llei d’Acció social.

1 comentari:

Anònim ha dit...

es molt interessant aixó de sabre que fa el President. M' agrada obrir l' ordinador i veure que ha fet o que fa la persona que reges el destí de Balears. No t´aturis.