dimecres, 9 de juliol del 2008

Pacte per la Mobilitat.

Ahir vàrem firmar amb empresaris i sindicats el Pacte per la Mobilitat. És el tercer acord que es deriva del Pacte per la Competitivitat, l’Ocupació i la Cohesió Social després de signar acords en matèria d’R+D+i i en Habitatge.
A nivell econòmic i social és fonamental establir polítiques en relació al transport, tenir una estratègia d’afavorir el transport públic que és el més respectuós amb el medi ambient, el més segur i el més social. És imprescindible millorar la nostra xarxa secundària de carreteres per donar més agilitat al trànsit i més seguretat. Per altra banda, per una Comunitat Autònoma insular com la nostra, el transport marítim i aeri són fonamentals en matèria de mercaderies, de mobilitat dels nostres residents i en relació a l’activitat turística.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vivim a unes illes, i per tant la movilitat es bàsica. Heu de fer feina president per tenir un sistema públic bó i sobre tot per abaratir els avions, no heu d' oblidar que el PP va llevar els descompes per infants i les tarifes mini, i que tots els descomptes possibles seran benvinguts.