divendres, 25 de maig del 2007

Quiero pedir el voto a todos los jóvenes

Quiero pedir a todos los jóvenes que vayan a votar y que, así, den el máximo apoyo a nuestro sistema democrático. No votar es dejar que otros decidan por tí y, sobre todo, es dar más oportunidades a los más poderosos, poco interesados en que existan reglas que garanticen el interés general y la igualdad de oportunidades; reglas que para ellos son barreras a su afán inconmensurable de negocio.
Ahora es el momento de decidir sobre el futuro que queremos, y la oportunidad de parar este modelo egoísta que, a favor de unos pocos, depredada el territorio y el operativo público garante de la verdadera cohesión social.
Ahora tenemos la oportunidad de luchar contra esta maquinaria de la desigualdad que hace más poderosos a los poderosos y depara para los jóvenes sueldos que no llegan a los mil euros, viviendas a precios inalcanzables, una educación pública sin medios, y temporalidad y precariedad laboral.
Ahora podemos, entre todos, apostar por una economía más creativa y solidaria con los trabajadores y trabajadoras, sin necesidad de destruir territorio. Podemos decidir a favor del medio ambiente, de la vivienda protegida, de la educación y del transporte público… por un modelo que piense en todos y todas y que tenga en cuenta que debe gestionarse con la voluntad de lograr el mejor presente, sin dejar de pensar en que los que vendrán detrás de nosotros se merecen el mejor futuro.
Ahora podemos desterrar el egoísmo y apostar por compartir proyecto.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també el votaré, però no m'ha agradat que no anés a IB3 Ràdio a aprofitar l'espai públic al que té dret per defensar els interessos de molts joves als qui demana el vot. Podria explicar es per què?
Gràcies i també esper que es mantingui l'activitat al blog, és una eina molt útil de comunicació amb el ciutadà que a molts polítics els hi fa por...

Anònim ha dit...

Esto se acaba, el domingo otra vez la revalida. Durante estas semanas sr. Antich he abierto el ordenador y buscado su blog. Me ha gustado escribe bien. Hace poco leia en una entrevista que le gustaria escribir. Hagalo.
Supongo que despues del domingo tendra mucho trabajo y no podra seguir escribiendo como ahora, quizas no tanto, pero no nos prive de poder leerlo de tanto en cuanto. Escriba sr. Antich y mucha suerte para el domingo, el futuro el de los jovenes, pero los mayores tambien les queremos dejar un buen futuro. Gracias por los buenos momentos que me ha hecho pasar sentado en el ordenador, y no olvide que aunque no nos vea somos muchos los que le hemos leido, y que nos gustaría seguir haciendolo. Un abrazo.

Anònim ha dit...

Voldria despertar dilluns i llegir al bar mentrés prenc un café que vosté podrà fer govern amb el bloc. Ha fet molta feina sr. Antich i a més fins i tot el "mundo" el tracta de honrat i aixó es el que necessita aquesta terra, gent honrada que tractin els doblers publics com si es tractas del seus. I no tot el contrari que pareix que es el que veim avui en dia, on els doblers personals rendeixen molt i els publics poc. Molta sort i espero que el dilluns poder ja diguerli sr. President.

Anònim ha dit...

Fa molt que em faig aquesta pregunta pero aprofitaré avui per fer-la, està molt bé que a les Dades Personals ho pos-hi en català pero perqué a tots els seus articles sempre ho fa en castellà?

Demóstenes ha dit...

Volia dessitjar molta sort al PSIB a les eleccions d'avui dia 27 de Maig.

Esper que enguany poguem llevar del poder al PP sense necessitat de pactes amb UM, tan sols amb un pacte d'esquerres amb el bloc...

Anònim ha dit...

Enhroabona, Xisco.


A veure si te veim aviat de nou com a President Antich.




Salut.

Anònim ha dit...

S antig
Po fabó, gane ya! ke me prepezenta mu bie

Anònim ha dit...

I no s' oblidi d' escriure, que ja el trob a faltar. Venga sort per aquestes setmanes i feina.

Anònim ha dit...

Enhorabona Xisco
Has aconseguit guanyar-te la confiança de la gent, desig que siguis capaç de formar un bon Govern i el mes important, posa al teu costat persones de les que et puguis fiar i que no intentin fer-te la traveta a la mínima.
No descuidis el teu bloc, es un plaer llegir-te!!
Ánims

Anònim ha dit...

Enhorabona Xisco!És el moment de redreçar aquesta terra.

Anònim ha dit...

Molts de joves el votarem diumenge. Molt bé ja está fet. Ara plis vol escriura qualque cosa més nova. Ho necessitam.

Anònim ha dit...

A estas alturas los votos ya estan más que contados, escriba de una p vez,,,

Anònim ha dit...

Els resultats han estat sorprenents 1 parlamentari més a Mallorca i 1 parlamentari més a Eivissa. Enhorabona per pactar a Eivissa, així s' ha tingut una candidatura forta. Si no haguessin pactat el Consell i possiblement un altre diputat al Parlament seria pel PP. Estrategicament enhorabona i molta sort... crec que necessita habilitat i sort.

Anònim ha dit...

¿Que hace? ¿Que piensa? ¿como van las negociaciones? venga hombre... no se haga rogar tanto y cuentenos....

Anònim ha dit...

I Mallorca... Què passa a Mallorca?. Aquí els vots no se mouen ni un pèl. Creixem a costa del bloc i no del PP... Què passa??? Perquè no aconseguim mobilitzar l'elctorat d'esquerres???? L'eterna pregunta. Ara toca pactar i llevar-li sa mameta que sura al PP i no fer pardalades com al darrer pacte de progrés. Govern fort i res d'estridències. Només així convencerem a gent centrada que és possible que l'economia segueixi funcionant amb un govern d'esquerres. Això suposa bon enteniment amb els interlocutors socials i empresarials (sobretot)!!!!

Ànims i força!

Manuel García ha dit...

Sr. Antich, suposo que les negociacions deuen ser intenses i la concentració exigida deu ser molta.

Però no seria molt demanar que ens fes cinc cèntims de les experiencies viscudes als darrers dies, sense revelar res trascendental, clar; però deixant ben a les clares que aquest blog no nasqué com a fruit d'un moment puntual de contesa electoral?

Rebi vosté el meu capó, ben donat, com molts altres li'n donarien per passar de explicar de tot cada dia a no explicar res en dues setmanes.

Altrament, sàpiga que això ho dic a qui sé que m'escoltarà i actuarà en conseqüència. A diferència d'altres, que ni es molestarien en llegir les meves paraules, ni tan sols em donarien l'opció de fer-se-les saber.

Un exemple: Catalina Cirer va muntar una web, sense blog ni fòrum que permetés un diàleg. Poc després del 27M, la web ha tancat sense donar explicacions. Per què dir-li res, que potser ho entendria aquells que van a la seva?

Anònim ha dit...

Ja és ben hora d'escriure qualque cosa.