dimarts, 12 de juny del 2007

La il·lusió per un nou canvi

Disculpau el silenci dels darrers dies, però ara esteim vivint unes jornades intenses i molt particulars. La meva intenció és continuar amb el blog que, per a mi, ha estat una experiència molt positiva i enriquidora.
Esteim davant una oportunitat històrica d’impulsar nous canvis a les Illes. Uns governs forts que gestionin de forma mesurada el territori, que garanteixin una economia sòlida i compartida i que apostin per una societat del benestar, on la igualtat d’oportunitats i la cohesió social de totes les persones, sense exclusió, sigui la principal prioritat. En aquesta línia estic fent feina.
Vull aprofitar avui per agrair el suport que va rebre el Partit Socialista el passat 27 de maig, així com la participació de tots i totes a les eleccions. També vull donar les gràcies a tota la gent del partit que va fer feina per poder aconseguir l’important avanç dels socialistes. Entre tots, hem de dignificar més la política i aconseguir augmentar la implicació dels ciutadans i ciutadanes.

18 comentaris:

Manuel García Gargallo ha dit...

Gràcies per les teves paraules, s'agraeixen més del que pugui parèixer en auqests dies, on hi ha un hermetisme per part de tothom que incomoda.

Que tot es faci bé, a poc a poc i amb cordura, és tot el que demano.

Ah, i força Aina! (ja m'enteneu...)

Anònim ha dit...

Ja trobavem a faltar els teus comentaris, sabem que son dies molt importants pel que fa al nostre futur i el tens a les teves mans, peró som conscients que sigui el que sigui el resultat (esperem que bó)ho hauràs intentat des de l'honestadat que et caracteritza.
Ànim, estam amb tú!!!

Anònim ha dit...

Xisco: som votan del PSOE des que tenc edat per fer-ho. No deixeu passar aquesta oportunitat. Feis possible un pacte amb UM. No se pot aguantar 4 anys més de PP. Si heu de cedir 2 anys l'alcaldia de Palma, feu-ho. EL PP un altre pic NO per favor. Gràcies. Volem un Govern Socialista.

Anònim ha dit...

Xisco:

Endavant! Necessitam aquest canvi.
Sí. I sobre tot, necessitam que els que esteu en el govern hagueu après dels errors de l'altra vegada. Els ciutadans donen poques vegades una segona oportunitat.
ànim, saluts socialistes. ah, i meam que feim amb el territori.

Anònim ha dit...

Enhorabona pels resultats obtinguts.
Esper que es confirmen els pactes amb UM i el Bloc i que no es cometin els mateixos errors i "ninades" de l'anterior pacte de progrés. Tranquilitat i fora nervis, que l'endeutament que han deixat és d'escàndol.

Anònim ha dit...

Jo, ha costat però ha volgut la pena, quedan dies molt dificils, segur més del que molts es pensen, pero en voluntat tot arriba a bon port. Molt d' anim i molta sort. PRESIDENT ANTICH. Seguesqui generant ilusió. Feia molt de temps que aquesta terra demanava qualqu un com vosté. Aixó Molta sort.-

mateos75 ha dit...

ánimo Xisco!!!

Los que hemos tenido el placer de trabajar a tu lado sabemos de tu buen hacer, de tu rigurosidad a la hora de trabajar, y de que ante todo para ti, lo más importante son LAS PERSONAS; los ciudadanos/as de Balears, tanto los que te han depositado la confianza, como los que, democráticamente han optado por otras.

Sabedores de que no todos los políticos son iguales, que los hay que "s'estimen la terra" de otra forma y no la ven sólo como espacio urbanizable...

salud
mateos

Anònim ha dit...

Hay una canción que dice ¿Quien me lo iba ha decir?, la verdad es que la gente de estas islas es más inteligente de lo que muchas veces nos creemos y a pesar del clientelismo practicado, no todo vale, y no siempre se consiguen los objetivos marrulleros. Animo sr. Antich espero que deje de ser un hombre corriente, para ser el President Antich, ese hombre honrado en el que muchos tenemos depositadas nuestras esperanzas. Animo y suerte.

Anònim ha dit...

Sembla que aquest canvi que tan necesari és, està a tombar el cantó. Que poc queda ja PRESIDENT !!

Anònim ha dit...

Es una alegría volverte a leer, que se añade a las buenas noticias que, según parece, se confirmarán en breve.
Un gobierno socialista, una Palma socialista, son realidades que hacen felices a todos aquellos que creemos en algo más que las "brillantes gestiones". Somos muchos los que aspiramos a un gobierno para las personas, y esa tarea encontrareis nuestro apoyo. Cordura y trabajo son las herramientas para hacer que esta realidad se convierta en futuro. Ánimo y fuerza.

Anònim ha dit...

espero que llegue a un acuerdo con um para gobernar las tres instituciones de malloca como es el ayuntamiento,el govern y el parlamento.desde aqui le quiero dar la enhorabuena anticipadamente porque espero y deseo que sea el nuevo presidente del govern de les illes balears ya que creo que les illes balears necesita un cambio

desde su blog le dire que soy votante del psoe desde que tengo la oportunidad de votar. y espero que sea el nuevo presidente del govern y que llegue a un acuerdo con um.

Anònim ha dit...

me he decidido a dejarle un post en su espacio para darle la enhorabuena por los votos obtenidos en estas elecciones autonomicas en las que votabamos, consell y ayuntamiento y govern y deseo que sea el nuevo presidente del govern de les illes balears ya que creo que les illes balears se ha cansado de un govern consevador y necesitamos un cambio y progresar como illes

Anònim ha dit...

Amic, no me coneixes: Pero em fas feliç. S'ha de dir que ho has fet molt bé, discretament, amb força. Has demostrat que saps gestionar situacions complexes. Has juntat a molts en un mateix projecte. I que vares saber durar 4 anys. Ara no mos fallis, ni tu, ni n'Aina, ni na Francina.VISCA ELS SOCIALISTES,Visca Antich. Els tens ben posats. Cul de ferro i senyals de pedra viva (de Randa,Algaida, vermella, que servia per fer carretons de batre)
Bona NIT i per MOLTS D'ANYS

Anònim ha dit...

Ara que se confirma una batlia socialista a Palma i sembla probable que també lidereu Consell i Govern, vos deman que treballeu fort i valent per una comunitat autònoma per a tothom, ciutadans i ciutadanes de les Illes. Heu après dels errors del pacte, per favor demostrau aquesta maduresa a tots els que hem confiat amb vosaltres.
Enhorabona i envant!

Anònim ha dit...

Aunque me salga un poco del marco de tu comentario, por enésima vez os quiero transmitir una inquietud, mi inquietud:

¿Cómo puedo convenceros a los que estáis en funciones de la máxima responsabilidad, de vuestro error al haber adoptado la decisión de mantener la actual Junta Gestora del partido en Eivissa ciudad?

¿Qué es lo que hace falta para que os déis cuenta de que la militancia no quiere mantener la actual Dirección provisional del PSOE de Vila?

¿Realmente consideráis que la actual Gestora de Vila, como pretende su presidencia, ha aportado tranquilidad y cohesión al partido en Eivissa?

¿Qué podría hacer para convenceros, con datos fiables, de que la militancia del PSOE de Vila rechaza mayoritariamente la continuidad de ese órgano provisional?

¿Qué problema representaría la convocatoria de un Congreso extraordinario para, con la serenidad que nos ha dado el buen resultado electoral, normalizar definitivamente la vida interna de nuestro partido en Vila?

¿Pensáis, al igual que lo piensa el presidente de la Gestora de Vila, que el silencio de los discrepantes en el seno del partido ha sido fruto de su personal buen hacer, o estáis con la idea cierta (que yo comparto) de que ese silencio ha sido un verdadero gesto de coherencia de ese amplio sector de la militancia, para no perjudicar los intereses del partido en un momento tan delicado como lo es, a nivel mediático, una campaña electoral?

Os ruego, y a tí en particular, Francesc, una reflexión seria sobre este particular. Saludos.

Nofre Pasqual i Costa ha dit...

Ara se vos obre una oportunitat. Per favor no l'esguerreu amb batalles intestines pel poder. Governau les Illes des de una sensibilitat nacionalista i d'esquerres i, sobretot, vetllau per ser molt sensibles amb allò que mos identifica com a poble: la llengua, la cultura, el territori. Aquest últim un tresor que la natura ens ha regalat i que estam entestats a destrossar de mala manera. Si la urbanització depredant no s'atura ben aviat no en quedarà res d'aquella Mallorca idil.lica que en el seu moment va atraure als primers turistes. Defet, ja no en queda massa.

Anònim ha dit...

"esteim" ??? que no és "estam"?

Anònim ha dit...

QUISIERA EXPONER UNA SUGERENCIA PARA NUESTROS ADMINISTRADORES EN LA PROXIMA ETAPA,QUIZAS MAS
ESPERANZADORA PARA BALEARES :

1- LOS BUNKERS MILITARES DE MALLORCA (DE TODO BALEARES) :
ES REALMENTE PATÉTICO ,DE MAL GUSTO Y MEMORIA , EL QUE EN SITIOS MARAVILLOSOS Y ESTANDO DE VACACIONES (DE ESO TRATA EL TURISMO DEL QUE RECONOCEMOS QUE ES ASUNTO DE ESTADO EN BALEARES...) NOS RECUERDEN LAS GUERRAS...
CREO QUE TODOS (AHORA SI...) RECONOCEMOS LA IMPORTANCIA DEL PAISAJE EN LA VALORACIÓN DE LOS TURISTAS...

¿SERIA TAN DIFÍCIL TRATAR Y NEGOCIAR EN CADA CASO SU ELIMINACIÓN , CAMUFLAJE O RECONVERSIÓN EN USO TURÍSTICO DE SERVICIOS , LOS MUCHOS BUNKERS QUE HAY DISEMINADOS (P.EJ. ES TRENC...)?

2- AREAS MILITARES DE USO CIVIL A LAS FAMILIAS DE MILITARES Y USO RESTRINGIDO A LOS DEMAS MORTALES EN BALEARES :

ES DECIR PROHIBIDO EL USO A LOS NO MILITARES , AUNQUE SE HAGA UN USO TOTALMENTE CIVIL DE PLAYA ,BAÑO Y BAR-RESTAURANT.
ESTO ES TOTALMENTE INSOLIDARIO , INTOLERABLE Y DESDE LUEGO ANTICONSTITUCIONAL ( NO TODOS SON IGUALES ANTE LA LEY....)
(P.EJ. CAP PINAR ...ES FORTÍ...CAP ENDERROCAT...CAP BLANC...BASE DE
PORT POLLENÇA...ETC.ETC.)
ADEMAS SUELEN TENER UN ASPECTO REALMENTE CUTRE E INCUMPLIR LA LEY DE COSTAS (P.EJ. EN ES FORTI HAY UN PARKING CON CHAPA DE
URALITA EN UN ISLOTE EN EL MAR...)

3 – AREAS MILITARES CON TEÓRICOS USOS MILITARES :

DEBERIA REESTUDIARSE EN CADA CASO :SU NECESIDAD REAL Y PRACTICA EN EL SIGLO XXI : SINCERAMENTE NO VEO ENEMIGO
PARA TANTA AREA MILITAR...
A- EN CASO AFIRMATIVO SU SUPERFICIE Y OCUPACIÓN
B- EN CUALQUIER CASO LA ESTETICA DEL PERÍMETRO Y VALLAJE
QUE DEJA MUCHO QUE DESEAR CON ALAMBRADAS OXIDADAS
Y MUROS CUTRES...
C- SI ESTAN EN AREAS NATURALES PROTEGIDAS ESTUDIO MAS
RIGUROSO DE LOS PUNTOS ANTERIORES (P.EJ. PUIG MAJOR...)
CONFIANDO EN QUE PUEDAN PLANTEAR EL PROBLEMA ENTRE
LOS POLÍTICOS , ESPERO QUE PUEDAN ALCANZARSE ALGUNAS
O MUCHOS ACUERDOS Y MEJORAS.