divendres, 15 de juny del 2007

Bones notícies per a Palma

És una bona notícia per a Palma que Aina Calvo sigui la Batlessa. Una persona jove, capaç, amb un tarannà obert i, sobre tot, una persona que personifica els valors del Partit Socialista: igualtat, defensa de l’interès general, i aposta per la cultura i la qualitat de vida a una ciutat que necessita moltes millores.
La força del canvi comença per Palma; seguim treballant per estendre-la al Consell de Mallorca i al Govern de les Illes Balears.

38 comentaris:

Anònim ha dit...

Ita, Ita, Ita, Palma Socialista!!!!!
I aviat:
Ete,Ete,Ete, Xisco Presidente !!!!

Anònim ha dit...

RECORDA el Manifest Ciutadà que signarem



La situació de les Illes Balears és crítica. Falten pocs dies per a les properes eleccions i un grup de ciutadans volem fer palesa la nostra indignació per la realitat d'un territori cada vegada més malmès, un patrimoni artístic, arquitectònic i històric fet malbé i una llengua i una cultura menys respectades. No demanam el vot per a cap partit concret, sabem que el que passa té uns responsables i de manera llampant, ens posicionam en contra del que ha fet i d'allò que vol fer el Partit Popular en aquestes Illes Balears i també de la hipocresia dels que hi donen suport: tots els que fan veure que no ho han notat o que les coses no poden ser d'altra manera, amb un evident menyspreu pels partits de l'esquerra i per la intel·ligència dels ciutadans illencs. No som ingenus i hem vist molts de desastres:

· Convertir platges en urbanitzacions

· Destruir muntanyes i litorals

· Omplir foravila d'asfalt i de cases o casetons, sovint il·legals

· Allunyar i embrutar la mar amb ports esportius desproporcionats

· Oblidar els vells i els discapacitats

· Crear uns mitjans de comunicació convertits en instruments de propaganda

· Fer de Palma un lloc hostil, inhabitable i anacrònic.

Ara que hem viscut la destrucció accelerada de les Illes Balears a causa la corrupció i dels interessos econòmics d'uns pocs, i hem contemplat la banalització de la nostra cultura, l'oblit de la nostra llengua catalana i ens hem sentit fortament agredits creiem imprescindible votar a favor dels que volen aturar totes aquestes malifetes. Per això defensam la transparència i honestedat.

Un vot per a la defensa ho és contra l'agressió. No ho oblidem!

Anònim ha dit...

el psoe va fer el que havia de fer estriar una bona candidata per Palma, aixó ens permetra recuperar la ciutat. Molt d' anim batlessa i futur president esper que tot vagi bé.

Anònim ha dit...

Au, Xesc! Un darrer esforç i posem-nos a treballar per un futur millor i més assenyat. Pens que sense la teva participació difícilment haguéssim assolit aquesta fita històrica. No t'ha mancat coratge, humilitat ni perseverancia i ara en recolliràs els fruits. No t'aturis i endavant!

Anònim ha dit...

Ja podeu estar ben agraïts a UM, un partit seriós i feiner. Sigau bons socies. No oblideu les pífies de la legislatura que presidíreu. No comenceu a excusar-vos que no podeu fer res perquè us han entregat unes Illes endeutades. No val. Que amolli la butxaca el vostre ZP. Per pagar deutes i per complir promeses contragudes ara.
No deixeu que el bloc faci dois.

Anònim ha dit...

Enhorabona, Xisco.

Encantat de tornarte a veure com a el meu president.

Crec que una cosa que s'hauria d'arreglar, amb la vostra arribada, és la sensació de la gent de que els polítics són corruptes per principi.


Enhorabona de nou.

Bas.

Ah, i:
Gent, gent, gent, xisco president.

Anònim ha dit...

Benvolgut Antich,
Des de la Catalunya socialista us desitgem tot el millor i que tingueu una nova oportunitat al davant del govern de ses Illes. Després de les barbaritats comeses els darrers anys pel Partit Popular, el vostre triomf és una molt bona notícia per a tots.
Endavant Antich, endavant PSIB, endavant els governs progressistes!!

Manuel García ha dit...

Li agraeixo que mantingués el seu suport incondicional a Aina Calvo. Diu molt de la seva paraula i bonhomia.

Ara li toca a na Francina i a vostè. Bona feina.

Anònim ha dit...

¿Com va anar el dissabte? ¿Que sent el futur president del govern mentres observaba com s' anomenava batlessa de Palma a n'Aina Calvo?
Venga molt d' anim, i a escriure, no fegeu que cercam el vostre bloc i no hi trobem res. Encara que sigui cada dos dies escriviu.

Anònim ha dit...

I ben haviat bones noticies esper pel Govern i després pel Consell, recuperem temps perduts amb el nou President Antich. Molt d' anim i endavant.

Anònim ha dit...

Hola Xisco soc socialista fins a la mèdul.la i estic contentíssim de que hi hagi el pacte de progrés un altre cop, ara bé, et deman tant a tu, com a na Francina Armengol, com a n'Aina Calvo, QUE NO LA CAGUEU. Pel bé de Mallorca no faceu coses que us puguin perjudicar per al 2011, sé de ben segur que els resultats electorals del 2011 seran molt millors si vertaderament el Pacte funciona, Mallorca us necessita, per favor, actuau pel be del poble. Gràcies ;)

Anònim ha dit...

enhorabona al partit socialista per tenir la primera batlessa socialista y enhorabona al futur president del govern de les illes balears al sr. francesc antich aixo es una gran noticia que h'agafat en total euforia i en total alegria enhorabona a tots dos i a tots els votants del psib-psoe que hem volgut un canvii a les illes balears i un govern que miri cap el futur de les illes balears.

Anònim ha dit...

XISCO: A MALLORCA DIARIO DIUEN QUE LES NEGOCIACIONS NO HAN ANAT BÉ AVUI I QUE AIXÒ POT SER L'INICI DE NEGOCIACIONS D'UM AMB EL PP. HEM D'ACONSEGUIR TORNAR A FE UN PACTE DE PROGRES. NO PODEN SEGUIR DESTROSSANT S'ILLA. UNA ABRAÇADA

Anònim ha dit...

Tot i que n'estava ben segur que les negociacions anaven per bon camí, tot ho feia pensar així, em sembla que la truita s'està girant.
El PP s'aprofitarà de la bretxa que s'està obrint i molt podria ser que el pacte acabàs malament.
Una llàstima, es la darrera oprtunitat, no se tornarà repetir !!!!
Per tots i totes els que us hem votat, no podríeu fer un darrer esforç ?

Anònim ha dit...

I pel Consell i pel Govern, per quan? Venga Xisco esperam noticies, que seran segur bones. Salut.

Anònim ha dit...

Després de la dimisió den Matas ja no tenim el menor dubte de qui serà el proper PRESIDENT.
Enhorabona !!!

Anònim ha dit...

Venga, venga president, que tenim ganes de saber com van les coses? no ens deixi sense noticies a moments tan interessants.

Anònim ha dit...

Esper que es tanqui aviat l'acord amb el Bloc, ja que ja està tancat amb UM. Vinga Xisco, que tots tenim ganes d'anomenar-te, una altra vegada, Molt Honorable president de les Illes Balears, senyor Francesc Antich.

Anònim ha dit...

Heu aconseguit el que semblava més dificil, pactar amb UM, peró, que està passant ara amb el Bloc ?
Potsser no se n'adonen que aquesta es una oprtunitat únique per tots els illencs i illenques ?.O és que el que els oferiu no està ben compenssat?
Aixó si, Educació ha d'esser vostre es un compromís personal teu !!!
I que n'hi ha de la Conselleria de la Dona que vares prometre ?.
Fins aviat PRESIDENT !!!

Anònim ha dit...

Aquests del blog han perdut els papers, jo crec que s' ha de fer el possible per governar, més val un pacte amb el bloc antes que governi el PP, però no a qualsevol preu. Si aquesta gent que perd escons cada elleció no en son conscients de que ens hi jugam molt més val anar a l' oposició. El psoe s' ha de centrar si vol governar aquesta terra i els radicals no hi tenen cabuda en un projecte de futur, Tot i aixó crec que s' ha de fer un esforç, però no a qualsevol preu. Molt d' anim President.

Jobove - Reus ha dit...

quins records et porta a tu la nit de Sant Joan ?

Anònim ha dit...

Enhorabona, Xisco. Segur que seràs un bon president!

Aurora Bonnin ha dit...

Gràcies per no cedir educació, Xisco. O millor dit: President.

Anònim ha dit...

¿No te da verguenza gobernar así? En el amor y la guerra todo vale, pero en la politica no. Un pacto con 8 partidos -incluidos independentistas y republicanos (anticonstitucinalistas por tanto)- para desbancar al quien te ha doblado en votos es sucio y poco honesto. Esta claro que el fin justifica los medios ¿no? Ya lo pagarás en las proximas elecciones. No cuentes esa vez con mi "voto util" para negociar con quien quieras. No lo tendrás más.

Abde ha dit...

FELICITATS.....xisco!!!ya te tenim aqui..ahora toca treballar per tots i diferents.
molt sort!
abde
president aso.marroqui

Anònim ha dit...

XISCO L'UNIC PRESIDENT HONRAT QUE TE I HA TENGUT AQUESTA TERRA. ENHORABONA A TU, A NA FRANCINA, I ESPECIALMENT A N'AINA CALVO. SERÀ LA MILLOR BATLESSA QUE HA TENGUT PALMA. ES FANTÀSTICA, NO LA DEIXEU PERDRE. VISCA, VISCA, VISCA BALEARS SOCIALISTA

Anònim ha dit...

Aixó s' atraca, a la fi la sembre dona fruit. Enhorabona Xisco, ara a fer un bon Govern i pensa que heu de durar molt, necessitam gent neta que ens demostri que els politics son gent normal i honrada. Venga molta sort.

SOS Can Vairet ha dit...

Benvolguts amics,

L'Associació SOS Can Vairet amb la destacada col·laboració del GOB, Salvem Mallorca, Estimar i Mallorca Confidencial i amb l'autorització de l'Ajuntament de Calvià té el plaer de convidar-vos al Festival NostraNau que tendrà lloc dia 30 de juny de 2007 a la Plaça d'Europa de El Toro (Calvià) i que celebrarà les diferents activitats des de les 12.00 del migdia fins a les 0.00 hores.

A les 19.00 hores tendrem també l'actuació estelar de la companyia de titelles per a nins i nines "Moviment Sense Vergonya" amb l'actuació del Pirata Contacontes.

Per a més informació pots connectar-te a:

www.soscanvairet.com


US HI ESPERAM!!!

VINA A LA FESTA PER LA CULTURA I PEL MEDI AMBIENT A CALVIÀ!!! FES CÓRRER LA VEU!!!


Una abraçada,


Associació SOS Can Vairet

www.soscanvairet.com

soscanvairet@hotmail.com
soscanvairet@gmail.com
soscanvairet@soscanvairet.com


Col·laboradors:

www.mallorcaconfidencial.com

www.gobmallorca.com

www.estimar.es

www.salvemmallorca.org

Anònim ha dit...

Venga molt d' anim i que vagi tot molt bé, la feina ben feta dona el resultat. Venga molt d' anim i molta sort.

Anònim ha dit...

Ara no te nos dormis i fes feina que 4 anys passa'n volant i vos teniu que guanyar la confiança de la gent. Estic molt content amb l'acord que s'ha signat amb la resta de partits. Crec que ajudara molt a que no passi com va passar amb el altre pacte de Progrés. I fes el favor de fotrà una bronca a qui s'encarrega de contestar els correus electrònics, que sou l'únic partit que passa d'ells i no contesta'n als ciutadans.

Anònim ha dit...

Com a dona vull agrair-te el teu compromís de formar un govern paritari, però desig que busquis dones amb valua, no sols per complir amb la quota, hi ha moltes dones socialistes que no estan a la primera línia política però son molt valuoses per dur endavant el projecte que ara comença, ens hi jugam molt !!!!
Pel que fa a les persones que t’enrevoltaràn al teu equip de govern et deman el mateix, busca persones fidels i que no mirin sols per la seva promoció personal sinó pel projecte socialista, persones que t’ajudin de tot cor i no et facin travetes com va passar el passat pacte de progrés. Tu tries, governar quatre anys o posar les bases per seguir governant properes legislatures, se que no és fàcil però confio en el teu sentit comú de persona honesta i honrada que mira mes enllà del seu profit personal !!!
Una abraçada i sort.

Anònim ha dit...

Sr. Antich, les meves sinceres felicitacions per haver arribat a un acord de govern. Tenc la il·lusió que aquesta legislatura serà de canvis i millores, que l'especulació i la corrupció deixaran de ser notícia del dia i que els projectes que us proposeu arribaran a bon port. Ànims i endavant senyor presdident!

Manuel García ha dit...

Enhorabona pel nomenament. Mantenir la calma en tot moment ha tingut el seu premi. Ara, a fer feina.

I recordeu que és millor fer una cosa ben feta que cinc de mal fetes. A poc a poc, però amb serenor.

Anònim ha dit...

Enhorabona PRESIDENT, ara esper que continui amb el blog i que l'utilitzi per ser un president proper a la ciutadania. És una bona eina per estar en contacte amb la gent i que li puguin formular dubtes i queixes per fr un bon govern. S'ha de governar amb la gent i per la gent.

Enhorabona!

Anònim ha dit...

Què ha passat Xesc? Què no estas bo?, fa més d'un mes que no dius res i, és clar, la penya es desanima i ja fa dotze dies que no escriu res. Me preocupa. Era un miratge la línia directa? Era només marketing polític? Sembla que si, és una llàstima. Escrivissis tu o qualcú per tu era una mostra d'una certa preocupació per una part de "l'aficció", sembla que ja no importa. El mal d'establir una línia calenta és que envicia i si per tu ha estat "...una experiència molt positiva i enriquidora" (X.A.12/06/07) no te privis.
No me malinterpretis, és una beccollada carinyosa.
Te cura del personal, ja n'han quedat tants pel camí!! i sembla que no s'esmena (el que se mueve...). Ah! amb compte amb els llepaculs, que aquesta terra en congria més que de traïdors...

Anònim ha dit...

Crec que la política de renovació del PSIB-PSOE tindria que aconseguir que els càrrecs que ara es donen pel carnet de militant, es donin per concurs de mèrits i siguin places en propietat, exceptuant els càrrecs de Conseller i President. Així aconseguirem una administració pública democràtica i democratitzada per sempre. El procediment seria ben senzill: Convocatòria anual dirigida i coordinada per Funció Pública (Conselleria d'Interior) amb un barem de mèrits consensuat amb les Organitzacions Sindicals amb representació a la Mesa Sectorial corresponent

Unknown ha dit...

Ei,


Som en Lluís Amengual i actualment estic visquent a Pequín. M'estava llegint el teu blog i m'ha paregut molt interessant. Si me vols seguir, jo també en tenc un www.notulas.com.

Una aferrada,

Lluis

Anònim ha dit...

Uep, concu Xisco com estau? Estic molt content de que torneu estar entre els vostres súbdits els blogaires socialistes, sé de la dificultat de mantenir un blog actiu i ademés ser president de Govern (be jo no he estat mai president, be si, d'una associació, però em sembla que no és el mateix)de totes maneres benvingut i de pas vos vull felicitar pel bon treball que esteu fent tant vos com el vostre equip en matèria de joventut (vease vivenda) fins aviat i no afluixeu.